Üdvözöllek, Tajthy Renátó vagyok. Közel 10 éve vagyok az ingatlanpiacon.
Üzleti gondolkodású kreatív szakember.

432326270_10229669736241796_6694773858303309487_n

Rólam

Idén (2024) 10. éve foglalkozom ingatlanokkal. Azt mondják, hogy ha eltöltöttél legalább 10.000 órát egy szakmában, akkor szakértőnek számítasz. Számomra nem csak az eladott ingatlanok száma és értéke a fontos, hanem hogy milyen élethelyzeteket oldottam meg közösen ügyfeleimmel. Bízom benne, hogy a tapasztalataimmal tudom támogatni az ingatlanügyeidet.

b ő v e b b e n

Szakmai történetem

Kreatív gyermekkor, grafikus előélet és rajztanári végzettség után az ingatlanszektorba 2014-ben kerültem tudatos döntéssel, 3 év gimnáziumi tanári pálya után. Első állomásom a Mozaik Ingatlan volt, Budapesten. Itt megtanultam a legalapvetőbb készségeket az ingatlanközvetítéshez. Az Immo1 Franchise Hálózat felfigyelt rám és elcsábított magukhoz, ahol 2 évet töltöttem el. Itt a csapatban való együttműködést, a közös munka előnyeit sajátítottam el. Ezek után a hálózat alapítója Bácsfalvi Tamás újonnan alapított TOP3 Ingatlan csapatához csatlakoztam, ahol 4 évet töltöttem el, mint budai értékesítő. Ez idő alatt tökéletesítettem a tudásomat, készségeimet és váltam igazi ingatlanértékesítővé. Megtanultam hogyan támogathatom ügyfeleimet hatékonyan.

Belső késztetésemre és gyermekkori vágyaimat beteljesítve szereztem meg a Belsőépítészeti diplomámat a Metropolitan Egyetemen. Tanultam külföldön Valenciában, Erasmus keretein belül és mint tervező segítem ügyfeleim álmait beteljesíteni. Tanáraim, oktatók, akik meghatározók voltak a tanulmányaim alatt: Emresz Adrienn, Z. Halmágyi Judit, Mátrai Péter, Pintér Márton, Asbót Kirstóf.

2024 az új kezdet éve. Tapasztalatomat a saját elképzeléseim szerint viszem tovább, és válok ügyfeleim számára hatékony, hasznos és precíz választás.

0 +
MEDOLGOTT ÉLETHELYZET
0 +
MEGTERVEZETT NM
0 +
ELTÖTÖTT ÓRA A SZAKMÁBAN

k a p c s o l a t

Kérj visszahívást


Karrierlehetőség - dolgozzunk együtt

ÉRTÉKESÍTŐT KERESEK
SZEGEDRE
ÉRTÉKESÍTŐT KERESEK
SZEGEDRE
INGATLANBEFEKTETŐT
KERESEK
INGATLANBEFEKTETŐT
KERESEK
TERVEZŐT KERESEK
ORSZÁGOSAN
TERVEZŐT KERESEK
ORSZÁGOSAN
ÉRTÉKESÍTŐT KERESEK
SZEGEDRE
ÉRTÉKESÍTŐT KERESEK
SZEGEDRE

Compare listings

Compare